Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (D-MJOP)

Weet jij welk onderhoud de komende tien jaar op je afkomt? Via de Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie kun je tegen een gereduceerd tarief een Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (D-MJOP) op laten stellen. 

|
|
Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

Weet jij welk onderhoud de komende tien jaar op je afkomt? Zijn de opbrengsten die je als ondernemer krijgt van huurders en eigenaren voldoende om je parkbeheer en -onderhoud op voldoende niveau uit te voeren? En wat zijn de meest logische momenten voor investeringen in duurzaamheid? Door een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen krijg je inzicht in deze vragen.

Houd je bedrijf toekomstbestendig
Via de Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie kun je tegen een sterk gereduceerd tarief een Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (D-MJOP) op laten stellen. Het plan bestaat uit een aantal stappen. De eerste stap betreft een gedegen voorbereiding door jezelf, waarbij je bouwtekeningen, garanties, onderhoudsrapporten en keuringsrapporten digitaal deelt met de onderhoudsexpert. Deze kan zich dan voorbereiden op de rondgang van een dag door je bedrijf waarbij enkele woningen en het terrein en de faciliteiten bekeken en beoordeeld worden. Naderhand werkt de expert de resultaten uit in een rapportage met foto’s. Vervolgens heb je een bespreking over het uitgebrachte rapport. Je ontvangt een D-MJOP met een uitgebreide rapportage, foto’s, prioritering, een financiële begroting voor de komende tien jaar en eventueel advies over je beheer- en verhuurtarieven.

Ontvang nu 75% subsidie op onderhoudsplan
De eigen bijdrage voor het opstellen van dit onderhoudsplan bedraagt nu €1.500,-. Dit is ongeveer 25% van de totale waarde. Vanwege de grote verscheidenheid van woningen op sommige parken worden één of twee typen woningen meegenomen in het onderhoudsplan. Het opgeleverde plan kan -indien je dat wenst- uitgebreid worden naar andere typen woningen. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.  

 

Resultaat: een krachtige onderbouwing voor jezelf, eigenaren, huurders, financiers en overheid om jouw bedrijf toekomstbestendig te houden.

Stappenplan

  • Startgesprek waarin onder andere het proces en de verwachtingen worden besproken. Ook wordt er een check op de visie en strategie gedaan zodat hierop geanticipeerd kan worden met de voorgestelde ingrepen.
  • Voorbereiding: opstellen van een planning en afstemming met de verschillende partijen en het aanleveren van de benodigde digitale informatie aan de hand van een checklist.
  • Bedrijfsbezoek door de onderhoudsexperts op je bedrijf met jouw medewerkers die betrokken zijn bij het praktische onderhoud.
  • Uitwerken van het meerjarenonderhoudsplan voor de komende 10 jaar door de onderhoudsexperts.
  • Presentatie van het onderhoudsplan.
 

Wil jij ook een Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan van je verblijfsrecreatiebedrijf laten opstellen? Neem dan contact op met Wander Groot of Merlijn Pietersma, zij nemen het aanmeldproces met je door.

Onze medewerkers

Merlijn Pietersma

Wil je zorgen dat je organisatie klaar is voor de toekomst, heb je vragen over het verbeteren van je exploitatie, je ondernemingskoers en het maken van de juiste keuzes, neem dan contact op, we helpen je graag.

Wander Groot

Wil je zorgen dat je organisatie klaar is voor de toekomst, heb je vragen over het verbeteren van je exploitatie, je ondernemingskoers en het maken van de juiste keuzes, neem dan contact op, we helpen je graag.
Regio Kop van Noord-Holland

“De samenwerking met Greenleisure was en is zeer prettig, ze geven je veel advies in een 2-tal gesprekken”

Vijfeijken verhuur
Jo-an van Vijfeijken
Regio Kop van Noord-Holland

“De ondersteuning zien wij als waardevol en helpt ons om een Green Key te behalen.”

Camping ’t Woutershok
Ricardo de Graaf
green keykeurmerk
Regio Kop van Noord-Holland

“De uitgebreide nulmeting Toegankelijkheid was voor ons informatief en toch ook wat confronterend.”

Camping & Vakantiepark De Nollen
Lisan Kox
quickscan toegankelijkheid
Regio Kop van Noord-Holland

“Een voorbeeld van hoe ook een VvE een bijdrage aan duurzaamheid kan leveren.”

Buitenplaats Callantsoog
Peter Ros
duurzaamheidexterne expertise
Regio Kop van Noord-Holland

“De externe begeleiding en expertise hebben ons goed geholpen.”

VVE Villapark Vogelmient
Corrie Vinckers, voorzitter
revitaliserentoekomstvisie
Regio Kop van Noord-Holland

“Nu wij Green Key Goud gecertificeerd zijn hopen wij nog meer mooie reserveringen van deze doelgroep te mogen ontvangen!”

Wierschuur Nieuwland
Martine van Soolingen
green keykeurmerk
Gerelateerd