Contact

Wil je naar aanleiding van de informatie op deze website meer weten over vitale verblijfsrecreatie, onze diensten, de projectmanagers of heb je een andere vraag neem dan contact met ons op.

|
Contact
Bezoekadres

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord N.V. 
Bergerweg 200 – Gebouw C
1817 MN Alkmaar

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08.30–17.00 uur

Telefoon: 072 519 5774

Stuur een bericht

Onze medewerkers

Merlijn Pietersma

Met zijn rijke ervaring in de branche ondersteunt Merlijn ondernemers en gemeenten in zijn rol als programmamanager. Zo was hij manager van een vakantiepark in Overijssel en binnen brancheorganisatie RECRON verantwoordelijk voor het landelijke beleid. Sinds tien jaar helpt hij, als senior adviseur bij Ginder, overheden en ondernemers in de toeristisch-recreatieve sector. Zijn specialiteit is verblijfstoerisme en het verbinden van overheid en ondernemers. Wil je zorgen dat je organisatie klaar is voor de toekomst, heb je vragen over het verbeteren van je exploitatie, je ondernemingskoers en het maken van de juiste keuzes, neem contact op!

Wander Groot

Als adviseur richt Wander zich op het versterken van het ondernemerschap in de regio. Hij richt zich hierbij op het versterken van de vitaliteit. Dit doet hij vanuit zijn achtergrond als vitaliteitsmanager voor De Kop Werkt!, zijn jarenlange ervaring als verantwoordelijke voor Park en Product Ontwikkeling bij Landal GreenParks en met zijn achtergrond in de hotellerie. Wil je zorgen dat je organisatie klaar is voor de toekomst, heb je vragen over het verbeteren van je exploitatie, je ondernemingskoers en het maken van de juiste keuzes, neem dan contact op, we helpen je graag.