De samenwerking met Greenleisure was en is zeer prettig, ze geven je veel advies in een 2-tal gesprekken

Jo-an van Vijfeijken
|
|
Vijfeijken verhuur

Meten = Weten

Ik ben Jo-an van Vijfeijken, trotse eigenaar van 10 prachtige appartementen op Texel, waarvan 8 in een charmante verbouwde stolpboerderij.

Samenwerken met Greenleisure? Een absolute game-changer! Vanaf het eerste gesprek voelde ik de energie en passie. Ze luisterden naar mijn uitdagingen en hielpen me met praktische en innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld, ik worstelde met de vraag: wel of geen laadpunten voor elektrische auto’s? Dankzij het deskundige advies van GreenLeisure kon ik een weloverwogen beslissing nemen die perfect bij mijn bedrijf past.

Maar daar stopte het niet! Greenleisure ging verder met een quickscan, stelde een helder rapport op, en maakte een concreet plan van aanpak. Ze stonden aan mijn zijde, klaar om te helpen en te adviseren, elke stap van de weg.

Zo’n quickscan is een echte eye-opener! Het gaf me niet alleen inzicht in mijn bedrijf maar inspireerde me ook om verder te denken en te groeien. En het beste deel? De minimale kosten verdien je snel terug! Ik raad elke ondernemer aan om deze kans te grijpen. Laat Greenleisure je helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Want meten is weten, en weten betekent groeien!

Gerelateerd