De uitgebreide nulmeting Toegankelijkheid was voor ons informatief en toch ook wat confronterend.

Lisan Kox
|
|
Camping & Vakantiepark De Nollen

 

Camping & Vakantiepark De Nollen is volop bezig om te moderniseren. Met bijzondere accommodaties, mooie kampeerplekken en een nieuw hoofdgebouw willen we steeds aantrekkelijker worden. Wij waren benieuwd hoe we uit de nulmeting Toegankelijkheid zouden komen toen we ons nieuwe hoofdgebouw gereed hadden. De scan was een eyeopener, waardoor we al snel verbeteringen konden doorvoeren waar gasten van profiteren.

Quickscan Toegankelijkheid

Om onderscheidend te zijn kiezen we ervoor duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel te hebben. Toegankelijkheid voor gasten met een beperking hoort daarbij. We weten uit ervaring dat dit ook commercieel interessant is.

De uitgebreide nulmeting Toegankelijkheid door een expert van Ongehinderd was voor ons informatief en toch ook wat confronterend. We dachten dat we het best goed voor elkaar hadden, toch bleken we last te hebben van een blinde vlek op een aantal punten. Nu we dit weten gaan we hiermee aan de slag. Mooi is dat we op de website van Ongehinderd al vermeld staan, waarmee 150.000 gebruikers uit de doelgroep precies weten wat ze bij ons kunnen verwachten. Ze zijn van harte welkom.

Gerelateerd