Expertteam geeft Beach Park Texel het juiste duwtje in de rug

Beach Park Texel heeft alles in zich voor een heerlijke vakantie: centraal gelegen bij De Koog, op korte afstand van het Noordzeestrand, met recreatiewoningen op rustige, grote kavels. Via de Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie gaat een expertteam aan de slag met een masterplan om het vakantiepark aantrekkelijk te houden en ook duurzamer te maken voor de lange termijn.

Trendcongres Toerisme en Vrijetijd

Twee jaar na de coronacrisis die de reiswereld in een diepe put gooide, lijkt heel Nederland boekingen naar het buitenland te maken. Het uitgaand toerisme bloeit en groeit én zit in een gistende transitie. Kom naar dit Trendcongres met onder andere key note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen) en 6 workshops.

Energielabel voor recreatiewoningen

Verkoop of verhuur je een recreatiewoning? Sinds 1 januari 2024 is het verplicht om een geldig energielabel voor je recreatiewoning te hebben.

Voorjaarsbijeenkomst Schone Stranden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle partners (strandgemeenten, paviljoenhouders, NGO’s) van het Programma die zich inzetten voor schonere stranden.

Toerisme Top

Jaarlijks organiseren het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland de Nationale Toerisme Top.

Regiosafari Alkmaar

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Alkmaar 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 11 oktober.

Regiosafari De Kop

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari de Kop 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 4 oktober.

Regiosafari Westfriesland

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Westfriesland 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 27 september.

Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan

Ben jij bekend welk onderhoud de komende tien jaar op je afkomt? Via de Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie kun je tegen een gereduceerd tarief een Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (D-MJOP) op laten stellen.