Regiosafari Alkmaar

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Alkmaar 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 11 oktober.

Regiosafari De Kop

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari de Kop 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 4 oktober.

Regiosafari Westfriesland

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Westfriesland 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 27 september.

Buitenplaats Callantsoog

De investering in een bescheiden zonneweide op ons park in combinatie met 2 laadpunten voor elektrische auto’s, is nu afgerond en inmiddels volledig in werking. Een mooi voorbeeld van hoe ook een VvE als rechtspersoon en dus niet zozeer als individuele eigenaar, ook een bijdrage aan duurzaamheid kan leveren.

Green Key

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Bijna 700 Nederlandse bedrijven hebben dit keurmerk inmiddels verkregen – van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken. Elke dag komen er nieuwe locaties bij.

Praktische hulp voor mkb’ers om energie en geld te besparen

Dé MKB-tool voor energiebesparing en verduurzaming is DEB.nl, een digitale bespaarassistent die aangeeft hoeveel euro’s te besparen zijn. DEB staat voor Duurzaam.Energie.Besparen. Het initiatief wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en is tot stand gekomen in samenwerking met brancheorganisaties en verenigingen.

Subsidie ISDE 2021 energiebesparende maatregelen

Nieuwe subsidie voor energiebesparende maatregelen of duurzame opwekkingsmethoden (ISDE 2022)
Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat heeft informatie verstrekt over de voorwaarden voor ISDE subsidie in 2022. Deze subsidie zal voor ondernemers uitgebreid worden met nieuwe energiebesparende of -opwekkende methoden.