Camping ’t Woutershok

Wij staan aan de vooravond van een nieuwe positionering, waarin duurzaamheid en bewustwording van energieverbruik een belangrijke rol speelt. De ondersteuning en bijdrage vanuit het project Vitale Verblijfsrecreatie zien wij als waardevol en helpt ons om een Green Key te behalen. Hiermee maken we onze inspanningen zichtbaar aan de buitenwereld én verbeteren we de duurzaamheid van onze organisatie.

Kennissessie: ‘Eigenaren verenigd, hoe regel je dat?’

Veel parken waarvan de gronden niet in eigendom zijn van één partij hebben zich op één of andere manier verenigd. In de praktijk staat een bestuur voor een opgave om het beheer van het park zo goed mogelijk te regelen. Maar dit is niet altijd makkelijk. Wat kun je doen om het park zo goed mogelijk te beheren en welke instrumenten heb je als een lid zich niet aan de reglementen houdt? Wat is eigenlijk het wettelijke kader en hoe verhoudt zich dat nu tot de praktijk? Met deze vragen in de hand willen wij besturen ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Camping & Vakantiepark De Nollen

Camping & Vakantiepark De Nollen is volop bezig om te moderniseren. Met bijzondere accommodaties, mooie kampeerplekken en een nieuw hoofdgebouw willen we steeds aantrekkelijker worden. Wij waren benieuwd hoe we uit de nulmeting Toegankelijkheid zouden komen toen we ons nieuwe hoofdgebouw gereed hadden. De scan was een eyeopener, waardoor we al snel verbeteringen konden doorvoeren waar gasten van profiteren.

Buitenplaats Callantsoog

De investering in een bescheiden zonneweide op ons park in combinatie met 2 laadpunten voor elektrische auto’s, is nu afgerond en inmiddels volledig in werking. Een mooi voorbeeld van hoe ook een VvE als rechtspersoon en dus niet zozeer als individuele eigenaar, ook een bijdrage aan duurzaamheid kan leveren.

VVE Villapark Vogelmient

Villapark Vogelmient heeft te maken met veranderende wensen vanuit gasten en eigenaren. Als bestuur hadden en hebben wij behoefte aan een toekomstvisie op ons Villapark Vogelmient.

Wierschuur Nieuwland

Het stimuleringsfonds Revitalisering Verblijfsrecreatie van De Kop Werkt! voorziet ondernemers ondersteuning bij het komen tot een vitaal en toekomstbestendig vakantiepark. Een onderdeel is het Energie- en & Duurzaamheidsprogramma waarbij de ondernemer advies en begeleiding krijgt bij het verduurzamen van hun onderneming. En met succes. De ondernemingen Wierschuur Nieuwland, Kampeerterrein Het Bos Roept uit gemeente Hollands Kroon en Camping De Nollen en Duincamping De Lepelaar uit gemeente Schagen zijn gecertificeerd met het hoogst bereikbare Green Key label, Green Key Gold.