Scan Toeristisch Ondernemerschap

Datum: 07-04-2023
t/m 07-04-2023

Onderneemt u op een camping of vakantiepark? Het vitaal en bij de tijd houden van uw bedrijf vraagt veel van u als ondernemer. Soms kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken. Denk aan extra informatie, een goed advies of een ander inzicht. Met de scan Toeristisch Ondernemerschap komt u verder. Een speciale stimulans voor u als ondernemer in de leisure en recreatie.

|
|
Scan Toeristisch Ondernemerschap

De Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie heeft met diverse ondernemers en betrokkenen bijgedragen aan de ontwikkeling van de scan door HISWA-RECRON en het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Wander Groot, vitaliteitsmanager, ziet de tool als een laagdrempelige manier om inzicht te krijgen. “Veel recreatieondernemers in Noord-Holland Noord, hebben vitaliteit hoog in het vaandel. Ze willen goed inspelen op nieuwe behoeften van hun gasten. Met het ter beschikking stellen van de scan stimuleren we het toeristisch ondernemerschap. De laagdrempelige tool brengt ondernemers direct op ideeën en helpt inzicht te krijgen in hun bedrijf”. 

De scan is gratis online beschikbaar voor elke recreatieondernemer op www.scantoeristischondernemerschap.nl. Je kunt kiezen uit acht modules: gastvrijheid, ondernemerschap, uitstraling, duurzaamheid, marketing, toekomstbestendigheid, financiën en eigenaarschap. Elke module bestaat uit een vragenlijst. Na het invullen van de antwoorden krijg je tips en adviezen om direct mee aan de slag te gaan. Het geeft je op een snelle en eenvoudige manier inzicht in waar je staat als bedrijf.

Voor verdere verdieping, toelichting en een vervolg kunnen ondernemers uit Noord-Holland Noord direct contact opnemen met Wander Groot via wgroot@nhn.nl.

"Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar inspiratie en kennis waarmee ik mijn bedrijf verder kan professionaliseren. De tool is een leerzame impuls. De vragen geven duidelijk aan waar ik sta met mijn bedrijf. Veel tips kon ik direct gebruiken."
Siem-Jan Vethman
Camping Tuinderij Welgelegen