Regiosafari Westfriesland

Datum: 27-09-2023
Tijd: 09:30

Ontmoet, leer en inspireer. Op woensdag 27 september gaan we weer op Regiosafari door Westfriesland! Ben jij actief in de gastvrijheidssector in regio Westfriesland? Dan is dit hét event voor jou!

|
|
Regiosafari Westfriesland

Meld je nu aan!

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst?

We starten de dag bij De Hooghe Heeren in Hoogwoud. Met een Grand Café, verschillende feestzalen, vergaderruimtes en een binnentuin is dit een ideale uitvalbasis midden in het Westfriese landschap. Na het welkomstwoord en een inkijkje in de locatie neem je deel aan twee interactieve sessies rondom duurzaamheid en generatiemanagement gegeven door Marjolein Risseeuw (Generatiestrateeg) en Merlijn Pietersma (Leisure strateeg). Na de lunch stappen we in de bus om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de buurt. Een van die locaties is Herberg Spanbroek. Deze luxe groepsaccommodatie, in een voormalig meubelmakerij, wordt gerund door de familie Rood. Naast de stijlvol ingerichte groepsaccommodatie kun je hier ook terecht voor vergaderingen en (yoga)retraites. De slag sluiten we weer gezamenlijk af bij de Hooghe Heeren met een hapje en een drankje.

Gerelateerd