Regiosafari De Kop

Datum: 04-10-2023
Tijd: 09:30

Ontmoet, leer en inspireer, op woensdag 4 oktober gaan we weer op Regiosafari door de Kop van Noord-Holland! Ben jij actief in de gastvrijheidssector in de Kop? Dan is dit hét event voor jou!

|
|
Regiosafari De Kop

Meld je nu aan!

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst?

We starten de dag bij Alpha in Schagen. Het pand in het centrum van Schagen heeft een rijke historie van discotheken zoals Zaal Raven, De Speelwagen, De Lantaern, Vernes en Kdanz. Bij Alpha kun je terecht voor de meest uiteenlopend feesten en partijen. Na het welkomstwoord en een inkijkje in de locatie neem je deel aan twee interactieve sessies rondom duurzaamheid en generatiemanagement. We sluiten het ochtendprogramma af met een lunch om vervolgens in de bus te stappen om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de buurt. De slag sluiten we af bij het Slot in Schagen voor een hapje en een drankje.

Jij gaat toch ook mee op gratis Regiosafari door de Kop? Meld je snel aan!

Gerelateerd