NextGen Masterclass BDO

Datum: 06-02-2024
t/m 06-02-2024
Tijd: 11:00
t/m 17:00

Speciaal voor de ‘Next Gen’, volgende generatie van het familiebedrijf

|
|
NextGen Masterclass BDO

Voor veel familiebedrijven is niets zo belangrijk als continuïteit op de lange termijn. Overdracht van bedrijven naar de volgende generatie is echter een complexe materie. Speciaal voor de ‘NextGen’, de volgende generatie van potentiële opvolgers binnen familiebedrijven, organiseert BDO een NextGen Masterclass. In zes bijeenkomsten wordt door BDO-experts een aantal thema’s behandeld waarmee de volgende generatie te maken gaat krijgen in hun rollen als medewerker, directeur, eigenaar of familielid. Doelen van dit programma zijn kennisoverdracht, bewustwording en het ontwikkelen van een netwerk van mede-opvolgers. Dit programma is nadrukkelijk niet alleen voor next gen-leden die op korte termijn de leiding overnemen. Het programma draagt ook bij aan kennis en inzicht in het familiebedrijf, zodat de next generation een onderbouwde keuze kan maken of ze een rol willen spelen binnen het familiebedrijf (als eigenaar, directeur of als medewerker). 

Het programma bestaat uit zes periodieke bijeenkomsten en vindt jaarlijks plaats in diverse regio’s. De data voor Alkmaar zijn op 6 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni en 25 juni 2024

De masterclasses starten om 16.00 uur en duren tot circa 19.00 uur. Aan deelname is een commitment fee van € 950,- excl btw per persoon verbonden. Dit is inclusief het studiemateriaal en een buffetmaaltijd.

We werken met kleine groepen van 8-12 personen. Belangrijk element vinden we de onderlinge openheid, maar ook vertrouwelijkheid van hetgeen besproken wordt.

Gerelateerd