Kick-off project innovatieve oplossingen om vakantieparken en campings te verduurzamen

Datum: 02-11-2022
t/m 02-11-2022

In september was de kick-off van het ambitieuze project “innovatieve oplossingen om de vakantieparken en campings te verduurzamen”. Hogeschool InHolland in Alkmaar werkt samen met verschillende verblijfsrecreatie ondernemers en met subsidie van de provincie Noord-Holland in een hybride leeromgeving.

|
|
Kick-off project innovatieve oplossingen om vakantieparken en campings te verduurzamen

Vragen die centraal staan in dit project zijn: Hoe kan een overdekt centrum met zwembad verduurzamen en energie besparen? Hoe kunnen bestaande vakantiebungalows van het gas af? Hoe kan een sanitairgebouw slim worden aangepakt? Studenten van de studierichtingen electrotechniek, bouw en warmte werken aan concrete oplossingen. Camping en Vakantiepark De Nollen in Callantsoog, Duincamping de Lepelaar in Sint Maartenszee, Vakantiepark De Krim op Texel en Energieadviseur Jord Kuiken zijn nu al aan de slag. Wil je ook meedoen aan een vervolg? Meld je bij ons aan!

Neem contact op met Pim Sybesma en Wander Groot van de Taskforce Verblijfsrecreatie, ook indien je zelf hulp nodig hebt bij het verduurzamen van jouw recreatieverblijf.

Gerelateerd