Countus Recreatie Congres

Datum: 03-10-2023
t/m 03-10-2023
Tijd: 14:30
t/m 21:30

Na het succes van vorig jaar organiseren we op 3 oktober voor de tweede keer het Countus Recreatiecongres! Dit jaar houden we het op de geweldige locatie Paleis Het Loo in Apeldoorn! Zien we jou ook?

|
|
Countus Recreatie Congres

Laat je inspireren, uitdagen en ontvang waardevolle kennis tijdens het Countus Recreatiecongres. Hier geven 2 welbekende professionals hun visie over ontwikkelingen en trends in de branche. Daarnaast zijn er 2 kennissessies over energietransitie en automatisering en robotisering. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je onderaan de pagina snel aan.

Gastspreker: Pien Harms, Paleis Het Loo
We zijn te gast op het recent gerenoveerde Paleis Het Loo. Pien Harms, Zakelijk Directeur zal ons vertellen over de transitie die Paleis Het Loo heeft ondergaan. Naast de renovatie is er gekozen voor een nieuwe strategie. Compleet met nieuwe huisstijl! Een rondleiding door de tuinen is onderdeel van het programma.

Gastspreker: Don Van Schaik, Dormio Resorts
We kijken uit naar het verhaal achter de ‘Don-Deal’ van Don van Schaik, CEO van Dormio Resorts. Recreatiebedrijf Dormio is een grote speler geworden na de overname van 30 parken van Roompot/Landal. Voor mede-oprichter en CEO Don van Schaik is Dormio nu al meer dan 20 jaar een avontuur. Don komt uit de polder, die gaat niet naast zijn schoenen lopen.

Naast de gastsprekers staan er 2 kennissessies op het programma, gericht op de recreatiebranche:

Energietransitie
Ton Kock (Senior Fiscaal Adviseur bij Countus) deelt zijn kennis over de mogelijkheden voor nieuwe energie op een recreatiebedrijf en de fiscale zaken die hierbij spelen.

Automatisering en robotisering
Ronald Bax (Teamleider bij De Systeemadviseurs) neemt je mee in wereld van de robotisering en automatisering in de recreatiebranche.

Meer informatie en aanmelden
Graag horen we voor 10 september of je erbij wilt zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden is noodzakelijk want vol = vol.

Gerelateerd