2-daagse Glamping Inspiratiereis

Datum: 23-10-2023
t/m 24-10-2023
Tijd: 09:00
t/m 19:00

ONTDEK DE GLAMPING REVOLUTIE MET HANS VAN LEEUWEN

|
|
2-daagse Glamping Inspiratiereis

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs meer dan tien adembenemende Glamping locaties in Nederland en België? Glamping heeft de afgelopen vijftien jaar de wereld van verblijfsrecreatie compleet op zijn kop gezet! En het is niet alleen voor kampeerboeren en campings, nee, ook bungalowparken, pretparken, vakantieparken en zelfs hotelketens hebben ontdekt dat Glamping Big Business is! Wilt u weten wat de markt te bieden heeft? En droomt u ervan om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen? Dan is deze reis perfect voor u!

Maak u klaar om samen met vijftig andere enthousiaste collega’s de allerlaatste trends in Glamping te ervaren. Wacht niet te lang met aanmelden, want de plekken vliegen razendsnel de deur uit!

En dat is nog niet alles! Tijdens deze unieke inspiratiereis wordt u bijgestaan door niemand minder dan Richard Otten, de visionaire oprichter van Glamping.nl. Hij zal u meenemen in de wereld van de laatste consumententrends, marketinggeheimen en de nieuwste opkomende merken in de verhuursector. Deze reis biedt niet alleen een breed scala aan bijzondere accommodaties, maar ook een exclusief inzicht in het rendement, beheer en onderhoud van deze Glamping pareltjes.

Benieuwd naar de nieuwste Outdoor- Glamping- en Lifestyleconcepten? Dan mag u deze reis zeker niet missen!

Wacht niet langer en meld u snel aan! Deze inspirerende reis is inclusief Mystery Visits en speciale overnachtingen. U zult collega-ondernemers ontmoeten, geïnspireerd raken door de verhalen van onze eigen “wijze” recreatieondernemers, nieuwe accommodaties ontdekken en alles te weten komen over opkomende doelgroepen, zoals de trendy Flashpackers of de bewuste Healthy Hipsters. Het programma zit boordevol unieke ervaringen en wordt georganiseerd door Pleisureworld in samenwerking met de meest gastvrije locaties die deze speciale Glamping Tour mogelijk maken.

Gerelateerd