Afval Kosteloos Goed Geregeld?

Afval scheiden vinden we in veel huishoudens heel normaal, maar buitenshuis (bijvoorbeeld op werk, in de horeca of op school) was dit nog niet altijd mogelijk omdat veel bedrijven en organisaties de kosten hiervoor te hoog vinden. Stichting Afvalfonds Verpakkingen biedt sinds 1 januari 2023 een kosteloos inzamelsysteem om plastic verpakkingen, drankenkartons en glazen verpakkingen te scheiden. Doet uw organisatie ook mee?

Scan Toeristisch Ondernemerschap

Onderneemt u op een camping of vakantiepark? Het vitaal en bij de tijd houden van uw bedrijf vraagt veel van u als ondernemer. Soms kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken. Denk aan extra informatie, een goed advies of een ander inzicht. Met deze online tool komt u verder. Een speciale stimulans voor u als ondernemer in de leisure en recreatie.

Ondernemersregeling hoge energierekeningen

De hoge energieprijzen raken iedereen in Nederland, ook ondernemers. Voor een groot deel van het MKB is er daarom een prijsplafond afgesproken. Daardoor betaal je minder voor je energie tot een bepaald verbruik.

Workshops: Kosteneffectieve marketing

Van kick-start tot optimalisatie van jouw online marketing voor het vergroten van jouw naamsbekendheid! We bieden twee workshops voor toeristisch ondernemers aan afhankelijk van jouw niveau en kennis omtrent online marketing. Leer grip te krijgen op je eigen online marketing of verdiep je in de tool Google Analytics en het inrichten van slimme dashboards!

Winterprogramma

De rustigere wintermaanden komen er aan – tijd voor reflectie en zelfontwikkeling in de gastvrijheidssector. Deze winter worden door Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, WerkgeversServicepunt, diverse onderwijsinstellingen, branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland en HISWA-RECRON drie programma’s georganiseerd voor iedereen die werkzaam is in de toeristische sector.

NHN Ondernemersspreekuur

Ben jij ondernemer in Noord-Holland Noord? Kun je wel wat hulp of advies gebruiken in deze uitdagende tijden? Kom langs tijdens het ondernemersspreekuur van Ontwikkelingsbedrijf NHN!

Training: Binnenhalen, boeien en behouden van personeel

Binnenhalen, boeien en behouden. Dát is het thema van deze training. We zoeken allemaal naar hét recept voor de ultieme bedrijfscultuur. Hoe halen we de geschikte persoon binnen, hoe binden en boeien we medewerkers en vooral, hoe behouden we talentvolle medewerkers?