2-daagse Glamping Inspiratiereis

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs meer dan tien adembenemende Glamping locaties in Nederland en België? Glamping heeft de afgelopen vijftien jaar de wereld van verblijfsrecreatie compleet op zijn kop gezet! En het is niet alleen voor kampeerboeren en campings, nee, ook bungalowparken, pretparken, vakantieparken en zelfs hotelketens hebben ontdekt dat Glamping Big Business is! Wilt u weten wat de markt te bieden heeft? En droomt u ervan om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen? Dan is deze reis perfect voor u!
Maak u klaar om samen met vijftig andere enthousiaste collega’s de allerlaatste trends in Glamping te ervaren. Wacht niet te lang met aanmelden, want de plekken vliegen razendsnel de deur uit!

Duurzaamheidscongres Kampeerbranche

Ook als kampeerbranche staan we voor een mooie uitdaging: Met de hele keten verduurzamen. ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) en NKC slaan de handen ineen en organiseren het duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd hoe andere ondernemers omgaan met duurzaamheid? En hoe je dit kan omzetten naar acties voor jouw eigen praktijk? Meld je dan aan en laat je inspireren door bevlogen sprekers, praktijkvoorbeelden en vakgenoten. Als klap op de vuurpijl worden de winnaars van de Duurzame KampeerAwards onthuld.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Steeds meer mensen zijn verzot op kamperen. Meer dan ooit kochten mensen de afgelopen tijd een nieuwe (of tweedehands) camper of caravan én kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Met zoveel (nieuwe) kampeerders zijn er veel verschillende doelgroepen op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om in 5 dagen tijd met een grote hoeveelheid van jouw doelgroep in contact te komen dan op Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Countus Recreatie Congres

Na het succes van vorig jaar organiseren we op 3 oktober voor de tweede keer het Countus Recreatiecongres! Dit jaar houden we het op de geweldige locatie Paleis Het Loo in Apeldoorn! Zien we jou ook?

Second Home Beurs

Jaarlijks bezoeken ruim 18.000 kopers de Second Home Beurs, om de eerste stap te zetten naar een aankoop van een tweede huis.

Landelijke Toerisme Top

Jaarlijks organiseren het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland de Nationale Toerisme Top: hét event van het jaar voor de toeristische sector. Dit jaar vindt de Toerisme Top plaats op maandag 25 september 2023 in Drenthe met als thema: Ruimte. Een bijeenkomst voor en door het gastvrijheidsdomein, waar belanghebbenden elkaar informeren en inspireren, kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten.

Financieringstafel Noord-Holland Noord

De Financieringstafel Noord-Holland Noord helpt je bij het vergroten en versterken van jouw netwerk, biedt begeleiding in de zoektocht naar kapitaal en ondersteunt je bij het uitwerken van jouw concept en het schrijven van een sterk businessplan. Het pilotproject richt zich specifiek op mkb-ondernemers met een veelbelovende businesscase, maar hier (nog) geen financiering voor kunnen vinden.

Afval Kosteloos Goed Geregeld?

Afval scheiden vinden we in veel huishoudens heel normaal, maar buitenshuis (bijvoorbeeld op werk, in de horeca of op school) was dit nog niet altijd mogelijk omdat veel bedrijven en organisaties de kosten hiervoor te hoog vinden. Stichting Afvalfonds Verpakkingen biedt sinds 1 januari 2023 een kosteloos inzamelsysteem om plastic verpakkingen, drankenkartons en glazen verpakkingen te scheiden. Doet uw organisatie ook mee?

Scan Toeristisch Ondernemerschap

Onderneemt u op een camping of vakantiepark? Het vitaal en bij de tijd houden van uw bedrijf vraagt veel van u als ondernemer. Soms kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken. Denk aan extra informatie, een goed advies of een ander inzicht. Met deze online tool komt u verder. Een speciale stimulans voor u als ondernemer in de leisure en recreatie.