Camping ’t Woutershok

Wij staan aan de vooravond van een nieuwe positionering, waarin duurzaamheid en bewustwording van energieverbruik een belangrijke rol speelt. De ondersteuning en bijdrage vanuit het project Vitale Verblijfsrecreatie zien wij als waardevol en helpt ons om een Green Key te behalen. Hiermee maken we onze inspanningen zichtbaar aan de buitenwereld én verbeteren we de duurzaamheid van onze organisatie.

Green Key

Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Bijna 700 Nederlandse bedrijven hebben dit keurmerk inmiddels verkregen – van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken. Elke dag komen er nieuwe locaties bij.

Wierschuur Nieuwland

Het stimuleringsfonds Revitalisering Verblijfsrecreatie van De Kop Werkt! voorziet ondernemers ondersteuning bij het komen tot een vitaal en toekomstbestendig vakantiepark. Een onderdeel is het Energie- en & Duurzaamheidsprogramma waarbij de ondernemer advies en begeleiding krijgt bij het verduurzamen van hun onderneming. En met succes. De ondernemingen Wierschuur Nieuwland, Kampeerterrein Het Bos Roept uit gemeente Hollands Kroon en Camping De Nollen en Duincamping De Lepelaar uit gemeente Schagen zijn gecertificeerd met het hoogst bereikbare Green Key label, Green Key Gold.