Training: Binnenhalen, boeien en behouden van personeel

Datum: 14-03-2023
t/m 14-03-2023

Binnenhalen, boeien en behouden. Dát is het thema van deze training. We zoeken allemaal naar hét recept voor de ultieme bedrijfscultuur. Hoe halen we de geschikte persoon binnen, hoe binden en boeien we medewerkers en vooral, hoe behouden we talentvolle medewerkers?

|
|
Training: Binnenhalen, boeien en behouden van personeel

Quick wins voor werkgevers en leidinggevenden in de gastvrijheidssector

Tijdens deze training ga je aan de slag met teamopdrachten, voorbeelden uit de praktijk, ontvang je facts & figures en deel je ervaringen. Verrijk jezelf met handige tools en inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Neem deel en het levert je gegarandeerd één nieuw teamlid én een gelukkig team op! 

  • Binnenhalen: Je team als ambassadeur inzetten, effectieve sollicitatieprocedure opzetten, een warm bad voor een nieuw teamlid creëren.  
  • Boeien: Je team motiveren & inspireren, divers team creëren (doet wonderen!), betekenisvol werken.
  • Behouden: Structuur aanbrengen, een persoonlijk ontwikkelplan maken, creatieve secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden.

 

Wanneer?

Deze training is opgesplitst in twee dagdelen. Je neemt dus twee ochtenden deel aan de training, na elk dagdeel krijg je actiepunten mee. Locatie van de training is Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve.
 
Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve
Doorbraakweg 6
1735 EK ’t Veld
 
  • Training 1: dinsdag 24 januari 2023 van 09.00 tot 12.00 uur en dinsdag 31 januari 2023 van 09.00 tot 12.00 uur 
    (Deze training is VOL!)
  • Training 2: dinsdag 14 maart 2023 van 09.00 tot 12.00 uur en dinsdag 21 maart 2023 van 09.00 tot 12.00 uur
    (Deze training is VOL!) 

De totale kosten voor deze twee dagdelen zijn €95,- per persoon* (normaal tarief €500,-). Het maximaal aantal deelnemers voor deze training is 10 personen, wacht dus niet te lang met aanmelden!

* Let op: Het bedrag van €95 euro is niet restitueerbaar. 

Door wie?

Deze training wordt gegeven door Francis Lansink, eigenaar van trainingsbureau Moodz Guest Experience. Na het afronden van de Hogere Hotelschool is ze 12 jaar lang uitgevlogen naar Londen, Abu Dhabi en Bangkok om een bak ervaring op te doen in het hoogste hotelsegment. Deze kennis gecombineerd met een dosis Twentse nuchterheid en pragmatische workshop aanpak maakt dat haar trainingen je aanzetten om hier dagelijks mee aan de slag te gaan.