Regiosafari’s in regio Alkmaar, West-Friesland en Kop van Noord-Holland

Datum: 29-09-2022
t/m 12-10-2022
|
|
Regiosafari’s in regio Alkmaar, West-Friesland en Kop van Noord-Holland

De Regiosafari is hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de regio Noord-Holland Noord.

Regiosafari is dé dag voor toeristische ondernemers, cultuurmakers, overheden, onderwijs en destinatiemarketingorganisaties uit de regio die actief zijn in de gastvrijheidssector. De dag staat dan ook volop in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid’! Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma komen inspirerende sprekers aan bod en ’s middags gaan we met de bus op safaritour door de regio om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers. Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen van die onderneming waar je al zo vaak langs bent gereden? Dit is je kans! Tussendoor is er uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te ontmoeten en de dag sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje.

Ook in 2022 gaan we weer op safari in de regio’s De Kop, Westfriesland en Alkmaar. Het volledige programma en mogelijkheid om aan te melden vind je via de links hieronder:

Donderdag 29 september Regiosafari Westfriesland
Woensdag 5 oktober Regiosafari Alkmaar
Woensdag 12 oktober Regiosafari De Kop