Praktijkdag Vakantiehuis van de Toekomst

Datum: 08-10-2024
|
|
Praktijkdag Vakantiehuis van de Toekomst

Vakantiehuis van de Toekomst

Er staan grote veranderingen op stapel in de markt van de vakantieparken, resorts, bungalows, chalets en campings. Zo gaan we met z’n allen korter op vakantie, werken we niet alleen meer thuis (maar ook tijdens onze midweek in een bungalowpark), en naast de short-stay is ook de long-stay en de ‘workation’ in opmars.

Daarnaast vervaagt de grens tussen verschillende doelgroepen. We gaan er steeds vaker ‘even tussenuit’, niet alleen meer vanwege een vaste vakantie.

Verder zien de familievakantieparken de concurrentie toenemen van de pretparkvakanties: je verblijft tegenwoordig net zo goed bij de Efteling, Fien & Teun, Mike & Mollie, tussen de cowboys in Vakantiepark Slagharen of tussen de figuren van Plopsaland. Recreatie en animatie groeien naar elkaar toe.

Hoe hou je het hoofd koel in deze zee van uitdagingen, eisen en problemen? Daarom organiseert Pleisureworld op dinsdag 8 oktober 2024 een Praktijkdag voor recreatieondernemers om inspiratie te bieden en om een antwoord te vormen op al deze vragen. Locatie is ‘Vakantiehuis van de Toekomst’ bij Vakantieoord en Bio Manege in Arnhem.

Gerelateerd