NextGen Masterclass – Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf

Datum: 24-01-2023
t/m 24-01-2023

 

Voor veel familiebedrijven in de recreatiesector is niets zo belangrijk als continuïteit op de lange termijn. Overdracht van het bedrijf naar de volgende generatie is echter een complexe materie. 

|
|
NextGen Masterclass – Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf

Speciaal voor de ‘NextGen’, de volgende generatie van potentiële opvolgers binnen familiebedrijven, start 24 januari in Alkmaar een NextGen Masterclass. In zes bijeenkomsten wordt door experts een aantal thema’s behandeld waarmee de volgende generatie te maken gaat krijgen in hun rollen als medewerker, directeur, eigenaar of familielid.

Experts van BDO en gastsprekers wijden de deelnemers in in de belangrijkste aspecten van bedrijfsopvolging en zetten de deelnemers aan het denken over hun bedrijfsopvolging. In zes dagdelen komen thema’s aan de orde als familiebedrijfskunde, aandeelhouderschap, aandelenoverdracht, strategie en leiderschap. Er is bovendien volop gelegenheid om ervaringen en vragen uit te wisselen met andere deelnemers, die met dezelfde vragen te maken hebben.

Dit programma is nadrukkelijk niet alleen voor NextGen-leden die op korte termijn de leiding overnemen. Het programma draagt ook bij aan kennis en inzicht in het familiebedrijf, zodat je als next generation een onderbouwde keuze kan maken of je een rol wilt spelen binnen het familiebedrijf (als eigenaar, directeur of als medewerker). 

Het programma wordt georganiseerd door experts van BDO Accountants en Adviseurs voor een groep van 8-12 personen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus wacht niet te lang. (Het is niet belangrijk of BDO ook jouw accountant is, gemiddeld 60% van de deelnemers heeft hiermee geen zakelijke binding.)

Vanuit Vitale Verblijfsrecreatie Noord-Holland Noord zullen we in 2023 nog een aanvullende ronde tafelbijeenkomst organiseren voor de recreatiesector, om branche specifieke vraagstukken extra aandacht te geven.

Klik op onderstaande oranje button voor meer informatie en om je aan te melden. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Wander Groot via telefoonnummer 06 – 519 225 20.